Over ons

Kraschoon wordt gevonden door de heer Krasimir Dinkov in 2011 in Amsterdam, Nederland. Ons bedrijf is voornamelijk actief in Noord-Holland – Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Hoe werken wij?
Nadat we een contact met onze klanten via telefoon, e-mail of face to face we vragen voor meer informatie over de wensen van de klant, hoe groot is de ruimte die we nodig hebben om schoon te maken, hoe vaak, hoe veel mensen die ze nodig hebben en voor welke periode van de tijd. Vervolgens maken we een afspraak met onze klant meestal op hun locatie / kantoor en samen bespreken we de details, de mogelijkheden en de prijzen.

Wij zijn flexibel en begrip, want aan het einde willen we onze klanten gelukkig te maken. Kraschoon onderhoudt een open relatie met haar klanten en luistert naar hun wensen. We houden onze ogen en oren open voor alles met betrekking tot het werkproces. Onze mensen zorg over het milieu en duurzaamheid zo veel mogelijk.
Na beginnen we het werkproces willen we verbonden met onze klanten te behouden en te horen hun feedback met het oog op het verbeteren en passen onze schoonmaak service aan hun specifieke behoeften.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>